Patroon tekenen

In deze 1e cursus leer je een grondpatroon van een rechte rok op eigen maat te tekenen. Als je een rok uit een van de patroonbladen gebruikt moet er toch vaak her en der wat veranderd worden. Op de heupen erbij bij de taille er wat af of andersom. Met een patroon op maat getekend is dit probleem op gelost.

Inhoud cursus patroontekenen voor het grondpatroon van een rok.

In de les wordt er eerst een 1/4 schaal patroon getekend in een standaard maat daarna op 1/4 schaal model op eigen lichaams maten. Vervolgens op ware grote daarna gaat we een aantal rokken ontwerpen

Voor wie:

Iedereen die al ervaring heeft met zelf kleding maken.

Inbegrepen:

Wat is er bij inbegrepen:Een metermaatje om de patronen op schaal te tekenen. Cursusmap met uitleg patroon van een rechte rok, een rok met heupstuk en een rok met plooi.

Wanneer, kosten en tijd:

We starten bij voldoende deelname (wil je mee doen geef je dan op via de mail 18,00 Euro per les van 2 uur incl. beschreven materiaal, de cursus bestaat uit 5 lessen totale kosten 90,00 Euro.
Betaling van het totale bedrag dient vooraf over gemaakt te worden op rekening. NL05 INGB 0008250653 t.n.v Ooye Vaar o.v.v. Patroontekenen.

Na het volgen van deze cursus kan je aan de vervolg lessen blouse, jurk, mantel en broek mee doen.

Min 4 - max 6 personen

Start bij voldoende aanmeldingen op maandag-, woensdag-, of vrijdagavond 1x per 2 weken.Aanmelden kan per

mailpatroon tekenen in Amsterdam

patroon tekenen

patroontekenen in Amsterdam

Op 1/4 schaal tekenen

Zelf kleding ontwerpen